Liederentafel

Donderdag 17 september; zingen op het terras. Wat was het gezellig!!! -->

Nieuwe activiteit Rikken

Wij willen starten op Donderdag met Rikken als de belangstelling groot genoeg is

Wekelijkse activiteiten in de Bond

Voor meer info klik hier

Samen uit eten (alle restaurants zijn tot nader order gesloten, deze activiteit kan niet doorgaan)

Activiteit in September

AFDELING VELDHOVEN-dorp / ZONDERWIJK / ’t LOOK

U bent op de website van de afdeling Veldhoven-dorp/Zonderwijk/’t Look. Hier vind u al onze activiteiten en houden wij u op de hoogte van wat er binnen onze vereniging gebeurt. Als u lid wilt worden dan vult u het formulier in onder het kopje “Lid worden?”  Daarmee stuurt u een email naar onze ledenadministrateur, die dan contact met u opneemt.

Veel plezier op onze website en we zien u graag in de toekomst als lid terug.
Aanmelden voor de website.

Zorg dat uw e-mailadres bekend is bij de ledenadministratie. Aanmelden gaat als volgt: Klik op het blokje “inloggen “ rechtsboven op deze pagina. Klik op “ aanmelden voor de website “ en ga verder met “ ik ben al lid van de KBO in Brabant “. Vul het formulier in en klik op versturen. Aan de hand van uw lidmaatschap nummer en e-mailadres controleert het systeem of u bij KBO-Brabant bekend bent. Is dit het geval dan krijgt u een rechtstreekse e-mail van KBO-Brabant met uw inlognaam en wachtwoord.

Hiermee kunt u dan inloggen op het besloten deel.