Nieuws uit het bestuur Maandag 03 mei 2021

“We mogen weer”

Vandaag hebben we onder strikte regels voor de 1e keer vergaderd dit jaar. De vergaderdag is gewijzigd naar de maandagmiddag, dit voor de oplettende lezer onder u.

Omdat we elkaar al een tijd niet gezien hebben maken we eerst een rondje om te vragen hoe wij zelf deze periode beleefd hebben en nog meemaken.

Over het algemeen is het voor iedereen hetzelfde, weinig te doen, opletten wat je doet en hopen op snelle aanpassingen van de regels.

We spreken over het opstarten van onze activiteiten, dit is een lastige kwestie. We kunnen wel snel alles opengooien maar is dit verstandig? Wij dragen wel de verantwoordelijkheid voor de deelnemende leden. We spreken af om de adviezen van het RIVM te volgen. Helaas nog niet biljarten, kienen, kletsen enz.

Wij houden u steeds op de hoogte als er veranderingen zijn.

Inmiddels is het boekje al achterhaald.

Biljarten, Kienen in D’n Bond en de Spelletjes Middag op maandag zijn weer begonnen.

Maar allemaal met max 30 personen en afstand en maximaal 2 personen aan een tafel.

Zoals u weet bestaat Veldhoven dit jaar 100 jaar. De harmonie organiseert in september een feest aan de Gender. Wij willen daar graag bij aansluiten en ons als KBO laten zien. Over de invulling van dit feest zijn we aan het nadenken. Ook natuurlijk weer rekening houdend met wat er op dat moment is toegestaan.

We hopen u weer eens te treffen onder gezellige omstandigheden.

We bespreken de balans van 2020. Hierin zijn geen spectaculaire wijzigingen te zien. We mochten helaas niets organiseren vorig jaar. Ook hierin komt hopelijk snel verandering. Veel van u zijn binnenkort allemaal ingeënt en wordt het veiliger om bij elkaar te komen.

Ook proberen we voor de vakantie nog de ledenvergadering te organiseren.

Het was fijn om iedereen weer eens te zien en het was goed om het e.e.a. door te spreken. Via de mail kan wel maar is toch niet hetzelfde als live.

Groetjes,

Gerry van Tuijl-Engelen