Nieuws uit het bestuur 07 november 2022

Nog een lekkere najaar- dag om naar de vergadering te fietsen.

We hebben Paul van Keulen, veilig verkeer Veldhoven, uitgenodigd om te informeren naar de mogelijkheid om een informatie middag te organiseren over de elektrische fiets.
Deze fietsen zien we steeds meer opduiken in het verkeer, maar fietsen op zo’n fiets vergt enige aandacht en aanpassing.
In het voorjaar van 2023 zal deze middag doorgang vinden.
Binnen de regio is er gesproken over ledenwerving. Het blijft belangrijk om nieuwe leden te vinden.
Zo blijven we een sterke verenging die zijn stem kan laten horen bij en over diverse belangrijke aspecten van het ouder worden.
Denk aan woningen, ziektekosten en pensioenen.
We zijn allang niet meer het kaart- en kienclubje van vroeger.
De kalender voor 2023 wordt nagekeken.
Het is belangrijk om te weten wanneer we een activiteit organiseren, vergaderen en bijvoorbeeld de KBO-er rondbrengen.
Al deze dingen moeten op tijd georganiseerd worden.

De begroting blijft even rusten, onze penningmeester rust uit in Spanje.

In de vorige KBO-er stond een oproep om een nieuwe naam te verzinnen voor de KBO-er.
Wij waren blij verrast door het aantal inzendingen. Er zijn meer als dertig namen binnengekomen.
De winnaar en dus de nieuwe naam is bekend.

De KBO-er van Januari 2023 komt uit onder de nieuwe naam, houd het in de gaten.

Op donderdagmiddag kunt vanaf nu ook deelnemen aan het jokeren. Er zijn al diverse aanmeldingen.

Vanaf 9 januari 2023 begint de Soos.
Naast de spellenmiddag kunt u ook terecht voor een gezellig praatje en kopje koffie.
De bedoeling hiervan is heel gewoon: bijpraten met de mensen om u heen, even het huis uit.

De koffie is voor eigen rekening.

Volgende maand valt de vergadering op 5 december. Vol verwachting klopt ons hart………..

Groet,

Gerry van Tuijl-Engelen