Nieuws uit het bestuur 7 maart 2022

Je merkt aan alles en iedereen dat de lente komt, mensen knappen op na een saaie,  natte winter.

We hebben goed bericht: Henk van Hak is aangeschoven omdat hij erover nadenkt lid van ons bestuur te worden.
Dit is de 1e stap naar zijn lidmaatschap hopen wij.

De Seniorenraad en de kring van de KBO-Veldhoven zijn weer in gesprek gegaan om op sommige punten een samenwerking aan te gaan.
Er blijven problemen als woningnood en te weinig zorgpersoneel voorkomen in Veldhoven.
Hoe groter de groep is die hierover praat hoe belangrijker we worden voor de gemeente als gesprekspartner.

Op 1 april is de jaarvergadering. Voor het eerst in 2 jaar mogen we weer op volle sterkte leden uitnodigen.
Ik hoop dat het druk wordt. Als toetje na de corona-periode hebben we Wim Daniels uitgenodigd.
Hij zal een lezing houden,

Zijn praatjes/lezingen zijn altijd onderhoudend en grappig.

Onze zanggroep “Zingen houdt Jong” gaat voortaan eens per maand op vrijdagmiddag zingen.
Hebt u nog een plaatsje in de agenda ga dan eens luisteren. Ze kunnen nog leden gebruiken.

Kijk in de KBO-er wanneer ze repeteren in D’n Bond.

We bespreken de begroting en balans. Ondanks de corona zien we

geen al te slechte cijfers over 2021. We hebben niet veel kunnen organiseren de laatste tijd maar de bloemen en oliebollen acties waren een succes en de uitgave zeker waard.

Op 20 april is er weer een reis georganiseerd. We gaan naar een glasblazerij en daarna een rondvaart maken met natuurlijk stop voor koffie, lunch en diner.
De aanmeld bon zit bij deze KBO-er.

Omdat we tijdens deze vergadering midden in de oorlog van Rusland tegen de Oekraïne zitten hebben we besloten om een bedrag over te maken aan GIRO555.
Onze penningmeester regelt dit ter plekke.

Laten we hopen dat deze oorlog als u dit leest afgelopen is…………

Tot ziens op de jaarvergadering,

Gerry van Tuijl-Engelen