29 juli 2020

Jaarvergadering

JAARVERGADERING

Door de Coronacrisis hebben we de jaarvergadering die gepland stond op op vrijdag 13 maart moeten afgelasten.

Omdat dit geldt voor alle afdelingen en zo ook voor  KBO Brabant is er vanuit KBO Brabant het voorstel gedaan om de jaarvergaderingen uit te stellen tot sept/okt.

Graag zouden wij als KBO Veldhoven-dorp, Zonderwijk,  t’Look deze bijeenkomst willen houden met onze leden.
Dit wel met natuurlijk in achtneming van de veiligheid van jullie en dus op 1 ½ meter onderlinge afstand.
Gezien deze afstand is het maar voor 39 personen mogelijk om in dn Bond deze bijeenkomst bij te wonen.

Daarom denken wij om uit te wijken voor dit jaar naar  t’ Witven waarbij een hoger aantal leden mogelijk is die onze bijeenkomst wil bijwonen.

Deze bijeenkomst staat nu gepland op           VRIJDAG 16 OKTOBER             in de middag.

Graag willen wij weten of jullie deze bijeenkomst willen bijwonen en of er problemen zijn bij meer dan 39 personen om naar het Witven te komen.

JA IK WIL AANWEZIG ZIJN OP 16 OKTOBER.

VOORKEUR                                                 DN BOND           JA / NEEN.

PROBLEEM  MET HET                              WITVEN            JA / NEEN.

NAAM; ——————————————————-

KBO NUMMER;———————————————

Inleveren voor eind augustus bij Dn Bond of anders per mail naar          kbo-veldhoven-dorp@leaweb.nl

Ter attentie van  Ad van Amelsfort