22 januari 2020

Dringend op zoek naar:

Wie wil en kan ons a.u.b. helpen?

Al meer dan 60 jaar heeft onze afdeling fietsen als activiteit onder de naam
“De Kempenrijders” De naam zegt het al de fietstochten zijn voornamelijk in de Kempen. Op maandag vanaf 1 uur en we fietsen dan 30 tot 35 km.. In april ook maar vanaf 1 mei fietsen we al om 10 uur weg en rijden dan ongeveer 60 km.          Voor het nieuwe seizoen zijn wij dringend op zoek naar vrouwen en mannen die in staat zijn om leiding te geven aan de groep fietsers welke op maandag met ongeveer 30 fietsers zijn en op woensdag meestal 15 fietsers. De bedoeling is dat u de route aangeeft welke ze fietsen, de oversteek regelt en aangeeft waar de club koffie gaat drinken. Op dit moment hebben we om diverse redenen geen mensen meer die dit kunnen doen en als we geen andere mensen kunnen vinden zijn we genoodzaakt deze activiteit stop te zetten.
Dit zou eeuwige zonde zijn gelet op het aantal deelnemers en het feit dat we dit al bijna 60 jaar doen.

Laat ons  niet in de steek!
Voor meer informatie kunt u bellen met Rinie Schoenmakers 06-49864879 of met mij Ben Schellekens 06-27021012.

Schroom niet want je kunt het zeker als je aan
alle leden denkt die héél graag willen fietsen.